Dan före dopperadan!

Datum: 2010-12-23 Klockan: 16:56:37
Nu är äntligen jobbveckan över! Jobbade idag men hade turen att vi fick sluta 2 istället för 4 :) Riktigt glad över det. Nu är det dags att slå in de sista julklapparna och efter det ska jag och Ville bygga pepparkakshus och baka chokladtryfflar tills imorgon. Var in en sväng på Kicks idag och köpte ny mascara, kajal och ett nytt rött nagellack. Köpte make-up stores mascara och kajal och hoppas dem är bra! Nagellacken var kanonbra, lite skillnad från H&Ms nagellack.


Smink från KICKS


Pyjamasshorts från Kappahl

Dress for new year

Datum: 2010-12-20 Klockan: 14:15:41
Tror jag har hittat en klänning jag skulle kunna ha på nyårsafton, ska prova den på onsdag när jag åker till Kista om jag hittar den. 399:- BIKBOK

Vidriga mensvärk!

Datum: 2010-12-20 Klockan: 11:18:03
Är hemma från jobbet idag p.g.a. vidrig mensvärk! Hoppas det går över tills imorgon så jag kan gå och jobba. Min helg har varit sådär, var julbord med jobbet i fredags. Allt var jätte bra tills alla hade gått ut och och skulle åka hem. Då får Ville för sig att smälla till Mange helt utan anledning?! Allt blev kaos och jättedålig stämning, hade nästan hellre åkt hem till Bålsta än åkt till Kungsängen men i efterhand är jag glad att jag inte gjorde det. Villes finger mår inge vidare, tror nästan att det är brutet på ett ställe men han får ärligt talat skylla sig själv! I lördags kom mamma och pappa på fika i Kungsängen, ville bakade kladdkaka medans jag gick till Lidl. Kvällen bestod av dipp med morots -och gurkstavar, nån öl och film.
I söndags åkte vi till närakuten i Jakobsberg för att kolla Villes finger men dem hade ingen röntgen så han var tvungen att vänta och gå till vårdcentralen idag. Sen beställde vi mat från centrum och kollade på Twilight 2 & 3! Älskar twilight filmerna. Klädde även granen och fixade apelsiner med kryddnejlikor igår! Idag får det bli soffan och mååånga Desperate Housewivesavsnitt :)




Christmas tree

Datum: 2010-12-19 Klockan: 19:53:05


Granen är klädd och tre av babys paket är på plats!

<3

Datum: 2010-12-18 Klockan: 19:45:30

DU ÄR UNDERBAR!
RSS 2.0