Dinnertajm!

Datum: 2011-06-30 Klockan: 19:33:05

Färska jordgubbar, en banan och en ananasshake med soyamjölk :)

My trendy phone

Datum: 2011-06-28 Klockan: 18:22:53

Eftersom min iPhone skal har en tendens att gå sönder på jobbet :( Så har jag beställt iPhone skin istället och hoppas på att det kommer funka bättre. Hittade det här snygga skinet på MyTrendyPhone :) Passar mig perfekt!

Gröna Lund

Datum: 2011-06-18 Klockan: 09:44:57
Här var det ett tag sen man skrev!
Men veckan har varit bra, jobbat hela veckan. Jobbade över i torsdags och det var bra längesen jag gjorde det men känner att lite extra pengar skulle inte vara fel till semestern. Ska jobba över på tisdag också.

Har shoppat två par nya skor men när jag kom hem märkte jag att det ena paret va lite försmå så de får jag lämna tillbaka. Har även klippt av mig håret, jag sa att han ska klippa av allt det slitna. Han klippte säkert 5-6 cm och när han var klar så sa han att han har inte tagit bort allt slitet för då skulle jag få jättekort hår och det gick jag inte med på ;) haha

Var på möhippa igår och det var riktigt kul :) Var på grönan och körde lite femkamp, åt mat, drack några bira och åkte blåtåget :) Skulle ha åkt insane men när vi skulle åka den så hade dem stängt så nu har jag en åkbiljett och en femkampsbiljett kvar :) Idag ska Ville bort så jag har bjudit in mig själv på middag hos mamma och pappa i Bålsta.

Köpa en groda på ICA kvantum ?

Datum: 2011-06-12 Klockan: 16:53:35
Har haft en toppen helg :)
I fredags åkte vi hem efter jobbet och duschade och packade lite och sen åkte vi tillbaka till Bålsta. När vi kom till Bålsta så gick jag och Ville till Vina del mar och åt pizza och tog en öl. Amanda och Rickard kom även förbi en stund. Sen gick vi till mamma och pappa igen och kvällen spenderades med Ville och Amanda för Rickard blev trött.

I lördags åkte alla till torpet, jag, mamma, pappa, Ville, Rickard och Amanda. Diesel och Chili var även med. Först satt vi en stund vid torpet och sen vid tre packade vi ihop grejer för att gå ner till sjön för att bada och grilla :) Satt där nere i ca 5 timmar. Badade tre gånger tror jag och så åt jag världens godaste kött! Grillad rostasfilé med creany pepper sås :) Mums... Blev kött över som vi inte grillade så det blir middag idag, grilla den i grillpannan och göra egen potatisgratäng med mycket vitlök och till efterrätt lyxar vi till det med banana split! :)







Lilla fina chili fick vara ute :)


jag och amanda suger in magen för mamma ska ta kort ;) hahaha




Diesel lilla pinne som han sprang runt med


Disa surfar med Ville och pappa


Hittade en groda i Rickard och Amandas icapåse som hade legat på marken i jordkällaren, amanda hade lite panik och tvingade Rickard att tvätta baconosten med tvål och vatten för det kunde vara grodslem på den!

Kyckling wraps

Datum: 2011-06-09 Klockan: 19:26:02
Äntligen hemma efter ha spenderat två nätter i Bålsta, riktigt skönt att va hemma faktiskt. Veckan har gått väldigt fort, har redan hunnit jobbat tre dagar den här veckan och imorgon är det fredag! :D Och pricken över iet så kom skattepengarna idag och de var så välkomna så :) Köpte hårfärg på ica, tänkte att det kanske är dags att fixa utväxten och längderna som har blivit så urtvättade. Köpte lite flytande måltider också, måste börja tänka på att det inte är så långt kvar till Kreta ;)

Jag och Ville kör på en mys-torsdag idag med kyckling wraps till middag, kokosloka och lite godis i soffan framför en film :) Kör på det idag för det verkar inte bli av på lördag..








Kyckling wrap med sallad, marinerad kyckling och fetaostsås :) yumyum

Blodegrape

Datum: 2011-06-07 Klockan: 20:33:17
Jag har hittat min nya favoritfrukt :) Blodgrapefrukt, den är supergod! Men smidig som man är så stänker man in grapesaft i ögat och det svider kan jag lova er! Skulle gå och köpa vattenmelon men det var slut så kom tillbaka med två blodgrapes och tre äpplen.


pic; weheartit

Powerwalk, morgondopp och davos gröt

Datum: 2011-06-06 Klockan: 11:43:01

Provade på davos gröt idag, man blandar 1 dl havregryn med 2 dl yoghurt kvällen innan och låter det stå i kylskåpet över natten. Blev riktigt gott :) Hade färska jordgubbar och kanel på. Perfekt på sommaren när man inte vill ha varm gröt.

Jag och Ville gick på långpromenad innan frukost, tog en promenad på 9km och sen tog vi ett dop i Lillsjön innan vi gick hem för att äta frukost. Ska smälta frukosten nu och sen ska vi nog gå tillbaka och sola och bada lite :) Och på kvällen ska vi ta ett varv till i motionsspåret :)

Helgen i bilder

Datum: 2011-06-04 Klockan: 11:59:00














Late christmas gift

Datum: 2011-06-01 Klockan: 11:00:44








Fick min julklapp från Cabseal idag, eller jag gick ju julklappen i julas men beställde den så den kom idag. Fick ett Delicard från Cabseal och jag beställde en bricka med tre små skålar från Höganäs keramik.
RSS 2.0