Love the way you lie part II

Datum: 2010-11-17 Klockan: 17:55:36

Sitter hemma hos Ville och fryser och dricker varm grönsakssoppa medans han tränar. Lyssnar på Rihannas Love the way you lie part II. Helt okej men inte lika bra som part I som är årets bästa låt! Var hos tandläkaren idag och det gick bra, hade inga hål och de sa att mina tänder är jätta bra. Efter tandläkaren gick jag till frisören och bokade klippning och färgning :) Så om två veckor kommer jag bli fin i håret! Ska även boka tid för att fixa mina ögonbryn, ska färga och noppa dem. Åh vad snygg jag kommer att bli om några veckor! ;)

Va uppe i Ockelbo i lördags och det vart kanon :) Firade Jessica som inte hade någon aning om att det skulle komma folk hem till henne, Jimmy hade lyckats fixa allt utan att Jessica fått reda på något. Vid åtta kom en stor buss som skjutsade alla till Gävle där vi bowlade efter det blev det krogen i en timme i väntan på bussen tillbaka till Ockelbo. På söndagen åkte vi hem igen och jag åkte med Ville till Kungsängen :)







Biomys

Datum: 2010-11-12 Klockan: 16:10:46
Bio i Kista ikväll med Ville, Cili och Elias! Ska titta på Due Date som verkar kanonkul :) Först ska vi äta och shoppa lite, ska köpa ett par duntofflor och kanske ett par ringar. Mina skor från halens har kommit men har inte hunnit hämta ut dem så får göra det imorgon. :) Och imorgon får jag träffa min lilla Amanda :) nu kan hon inte klaga, nu har jag träffat henne två helger i rad ;) hahah

This is my life today

Datum: 2010-11-04 Klockan: 12:35:20

Skvallertidning, bubbelvatten och nagellack.

Gossip girl, skvallertidning och jordgubbsvatten

Datum: 2010-11-04 Klockan: 12:18:39
Middag som står på helgens schema!
På fredag blir det middag i Grillby och på lördag blir det middag hemma. På lördag kommer Rickard och Amanda, så jag får träffa min gullunge Amanda och så kan jag ge henne resten av hennes födelsedagspresent eller rättare sagt presenter! ;) Fortfarande sjuk, inge vidare! Vandrade ner till Coop imorse och köpte mig smaksatt vatten och en skvaller tidning så jag kunde hålla mig sysselsatt idag, har även kollat på ett Gossip Girl avsnitt :) Gick lite förtidigt till Coop, kom ca 20 min innan de öppnade så då ringde jag till Amanda och pratade lite, det var trevligt :) Nu sitter jag och sneglar på chokladasken som jag fick igår eftersom det är synd om mig som är sjuk men nej jag ska inte ta nån idag, ska ha den på söndag istället! :P


får bli mitt söndagsgodis :)

Sick love song

Datum: 2010-11-03 Klockan: 11:41:37
Sjuk :(
Det är synd om mig eftersom jag är sjuk, så jag har trötshoppat lite. Det blev två par nya skor! Och igår klickade jag även hem ett par mjukisbyxor och lite underkläder :)

RSS 2.0