10 månader med mitt hjärta

Datum: 2011-08-30 Klockan: 16:52:28
Är lite seg med bloggandet, jag vet!
Men igår hade iaf jag och Ville 10 månader, tiden går jättefort. Snart har vi varit tillsammans i ett år!

I got big, big plans

Datum: 2011-08-30 Klockan: 16:36:57
Jag har stora planer!
Men allt hänger på ett möte imorgon som just nu inte känns så bra, så om det skiter sig på mötet imorgon skiter sig även mina stora planer, förmodligen! Jag ska även på ett annat möte på fredag som jag verkligen ser fram emot. Ska bli jättespännande och jag hoppas att det går att lösa även om mötet imorgon inte går så bra!

RunKeeper

Datum: 2011-08-26 Klockan: 08:54:11
Första joggingturen gick sådär, skavsåren skavde rejält och jag gick lite för tidigt efter frukost! Men fick ett härligt mail från RunKeeper ;)

Första joggingturen snart ?

Datum: 2011-08-26 Klockan: 07:26:31
Fredag idag då..
Sitter och äter frukost nu och snart ska jag ge mig ut för att försöka springa i motionsspåret istället för att gå. Ska bli spännande att se hur det går! Och sen är det bara hem och göra sig i ordning för idag blir det lunch med Linda i Bålsta och sen på kvällen blir det födelsedagsmiddag för Rickard.

Igår var det fullt upp med att storhandla. Började dagen som vanligt med en promenad efter frukost och sen var det bara att åka iväg, var på Coop vid kvart över 9 på morgonen och vid elva tiden åkte till Veddesta och Barkarby för att handla resten av alla grejer! Var hemma vid tre tiden på eftermiddagen tror jag. Handlade allt på taxfree igår också, blev en del saker faktiskt! Hahah man klarar sig ett tag iaf ;)

Nä nu ska jag äta upp min frukost så jag kommer ut till skogen snart!

Lillsjöns utsiktsplats

Datum: 2011-08-24 Klockan: 11:04:03
Det blev ingen svamp, hittade massa andra svampar men inte en enda kantarell! Så vi tröttnade och gick upp till Lillsjöns utsiktsplats, backen var jätte brant, lerig och hal. Gled bakåt med varje steg jag tog! Tog lite bilder där i från..













Jag ska börja springa!

Datum: 2011-08-24 Klockan: 09:29:55
Jag har just insett att det är jäkligt skönt att jogga istället för att gå! Jag är chockad för jag har aldrig tyckt att det är kul att springa, jag är mer en gå-människa. Men idag upptäckte jag att det är kul :) Tack vare att mina Reebok Easytone har gått sönder fick jag ta mina nikeskor som jag köpte i december som jag aldrig har använt. Och självklart fick jag ju skavsår som jag alltid får av nya skor så jag började jogga istället för att gå eftersom det skaver mindre när man springer och jag tyckte det var jätteskönt och det känns jätte bra efteråt också! Så det var inte sista gången jag joggade, ska köpa skavsårplåster imorgon och försöka på fredag att jogga igen :)

Nu ska jag och Ville ut i skogen och leta kantareller :) Så kanske man kan få en kantarellsås eller göra en god paj! Och i eftermiddag har jag tänkt att gå till utomhusgymmet vid Strandvägen och träna lite! Har jätte mycket energi idag, känns jätte bra!

Tonfisksallad och utomhusgym

Datum: 2011-08-23 Klockan: 17:34:11
Puh va trött i benen jag är!
Har gått på tre promenader idag, en PW imorse och sen en promenad till centrum och tillbaka för att köpa lite sallad och nu har vi precis kommit hem från en två timmars promenad. Vi gick och tittade vid Ryssgraven här i Kungsängen och sen så gick vi Strandvägen hem, där vi hittade ett utomhusgym som jag fastnade för direkt! Hade en "crosstrainer"! Dit kommer jag gå ofta till :) Och nu ska jag avnjuta en god tonfisksallad som jag förtjänar efter dagens alla promenader.





Tonfiskssallad med gurka, tomat, rödlök, ett kokt ägg och oliver!

Ingen ork i kroppen

Datum: 2011-08-23 Klockan: 11:31:38
Jävlar, jävlar och jävlar vad dåligt det gick på min PW imorse! Första halvtimmen hade jag håll och hade jätte ont i magen och när smärtan väl gick över blev jag helt orkeslös i kroppen så det gick inte så jätte fort på min promenad idag :/ Ska ut i skogen och leta svamp med Ville efter lunch nån gång. Så man får lite mer motion idag.

Har städat garderoben idag eftersom den såg förjävlig ut, kläderna låg huller och buller men nu ser det bra ut men det lär det inte göra särskilt länge. Jag har en tendens att inte veta vad jag ska ha på mig när jag ska gå bort och det slutar alltid med att jag provar alla kläder jag har och sen orkar man inte lägga det snyggt så man slänger bara in det i garderoben igen!


Selena Gomez - love you like a love song

Gina Tricot

Datum: 2011-08-22 Klockan: 14:18:13

Hittade en jättefin tröja på gina tricot som jag gärna vill ha, 399:-

Sista semesterveckan

Datum: 2011-08-22 Klockan: 12:43:02
Ligger i soffan och slötittar på Vad blir det för mat med Per Moberg medans Ville står i duschen. Idag är det inget vidare väder, regnar och är grått ute. Gick på en PW efter frukosten medans Ville var hemma och började städa och när jag kom tillbaka började jag hjälpa till med städningen. Har inget planerat dag, kanske blir en till PW om jag orkar. Har egentligen inget planerat fram till torsdag och då har vi fullt upp istället. Ska storhandla och kommer flänga runt i alla möjliga butiker som ÖoB, Rusta, Ikea, Coop och säkert många fler!

På fredag blir det lunch med Linda och på kvällen blir det födelsedagsmiddag hos Rickard och Amanda, och på lördag blir det födelsedagsfest hemma hos Villes mamma och sen är semestern slut :(

"What are words If you really don't mean them"

Yummi, yummi

Datum: 2011-08-22 Klockan: 12:11:42








Söndagsmiddag

Datum: 2011-08-21 Klockan: 17:52:50

Grillad fläskytterfilé, kokta morötter, tomat, gurka, svarta oliver och quinoa med sweet chili och vitlökssås!

Motionera mera

Datum: 2011-08-21 Klockan: 15:22:42
Sitter i soffan och läser olika bloggar, har nästan precis kommit hem från ett varv runt motionsspåret vid Lillsjön. Kändes lite jobbigt men kanske inte så konstigt med tanke på att jag drack öl igår. Det var rätt så mycket folk som solade, badade och grillade vid stranden, luktade riktigt gott när jag gick förb :)






Tre olika outfits från tre av mina PWs

Blää för valkar!

Datum: 2011-08-21 Klockan: 13:36:11

pic; http://skinny-cunt.tumblr.com/

Torparlivet

Datum: 2011-08-21 Klockan: 09:49:39
I´m alive!
Har varit i torpet från onsdag till igår med Ville :) Vi hade jätte bra väder på onsdagen, torsdagen och halva fredagen, har solat och fått lite färg så man inte behöver blända folket på Kreta. Igår var vi hemma hos Micke och Jennie, tittade lite på fotboll, spelade bowling och yatzy och vi var hemma vid halv ett skulle jag tro :) Det var mycket trevligt!

Nu orkar jag inte skriva mer!

Freash fruits

Datum: 2011-08-17 Klockan: 07:50:32

Lite kvällsmys i soffan med fruktsallad, gurkvatten och en kopp te efter två PWs på sammanlagt en mil!

No more candy for me

Datum: 2011-08-16 Klockan: 19:21:33
Åh vad det är skönt med semstester!
Idag har jag inte gjort så mycket, gick på en PW efter frukosten och sen åkte vi till Coop och efter det till banken och växlade in pengar. När vi kom hem lagade vi Pasta Carbonara som smakade jätte bra och när vi hade ätit klart somnade vi på soffan en stund. Åkte till bolaget i Jakobsberg idag så slipper vi ta det på torsdag innan vi åker till torpet, så vi har en sak mindre att göra :) Och när vi kom hem gick vi på en till PW och nu har vi hunnit duschat och ätit middag och snart blir det dags för filmmys och lite frukt (Är slut med godiset nu!)

...

Datum: 2011-08-14 Klockan: 19:29:35
"I wish I was good enough for you"

Happy B-day baby!

Datum: 2011-08-13 Klockan: 07:00:00

Mitt älskade hjärta fyller år idag ♥ Stort grattis till dig!
Jag älskar dig :)

Kloka tankar

Datum: 2011-08-12 Klockan: 09:50:50
Har suttit och funderat ett tag nu och kom på att jag har inte råd med klänningen så jag avbeställde den nu! Känner mig duktig och klok nu!

New in; maxiklänning

Datum: 2011-08-12 Klockan: 08:22:43
Klickade hem en långklänning från H&M igår, får se om jag blir för snål och skickar tillbaka den! Jag vill ha den men frågan är om plånboken vill ha den.. Men ska prova den iaf innan jag bestämmer mig!

!

Datum: 2011-08-12 Klockan: 08:07:22

“The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in."

Freeedaaag

Datum: 2011-08-12 Klockan: 07:37:33
FREDAG!
Har vart sjuk och hemma från jobbet sen onsdags, lyckades jobba tre timmar i onsdags men tillslut gav jag upp och gick hem till mamma och pappa. Mår bättre nu men kände att det var bättre att stanna hemma en dag för säkerhetsskull. Och nu har man semester i två veckor framåt :) Idag ska jag hjälpa pappa att fixa Villes present eftersom han fyller år imorgon!

Och nu är Villes bil fixad så nu behöver vi inte åka tåg längre och jag kan få åka till torpet nästa helg om vädret tillåter! Har inte varit i torpet på jätte länge!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

I want you so bad!

Datum: 2011-08-11 Klockan: 07:03:45

Åh vad jag älskar den här jackan! Hittade den på Bikbok för 599:-

Orion Adele, Rethymnon

Datum: 2011-08-09 Klockan: 18:55:49
Åh idag är det endast en månad kvar till Kreta och gud va jag längtar!












Jobbigt med jobb

Datum: 2011-08-08 Klockan: 20:12:23
Den här dagen har gått riktigt fort!
Dock blev det ingen promenad i morse eftersom man inte kom ur sängen, gick upp 1 ½ timme senare än vad jag brukar men var verkligen jätte trött.. Hoppas det går bättre imorgon att ta sig ur sängen!

Nu är jag helt slut i huvudet efter ha suttit och sökt fyra jobb, har fortfarande inte hört något om jobbet på Cabseal och nu har hon som har hand om jobbanställningarna semester i två veckor så funderar på att skicka ett mejl till henne för att få lite mer information! Blir ett kort inlägg idag bara, orkar inte just nu!

Hörs!

I'm forever keeping my angel close

Datum: 2011-08-07 Klockan: 18:59:48

Ville ligger i soffan och tittar på film och är väldigt koncentrerad ;)

Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more, Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be, If I was to leave when you need me most

Yesterdays outfit

Datum: 2011-08-07 Klockan: 18:49:22

Soffhäng börjar bli tradition på söndagar...

Datum: 2011-08-07 Klockan: 18:47:06
Helgen har gått fort och den har varit trevlig :)
Rickard och Amanda kom på middag igår och sov kvar tills idag, Diesel var också med. När de kom så spelade vi Sverige Spelet en stund med det sög ju, riktigt svåra frågor! Så det slutade med att vi gav upp efter ett tag. Sen bjöd jag och Ville på fläskfilé, potatisgratäng, rödvinssås och sallad till middag och det verkade som de uppskattade maten :) Sen gjorde vi inte så mycket, lyssnade på musik och snackade lite och kvällen avslutades med ett nakendopp i Lillsjön vid 12 tiden och när vi kom tillbaka så somnade alla.

Idag har det varit soffhäng med chips, dipp och film. Kollade på Gudarna måste vara tokiga och I rymden finns inga känslor. Amanda gillade inte den första filmen, fast det verkade bara som Rickard gillade den för Ville gick och la sig i sängen och sov en stund, Amanda somnade i soffan och jag gick till Konsum och köpte nybakat bröd till frukost och den andra filmen var bra men kollade inte klart på den och sen efter filmen åkte Rickard och Amanda hem och jag och Ville la oss i soffan och kollade på flimen Devil som inte var en höjdare!

Imorgon är det måndag igen och jobb. Ska bli skönt med vardag så man håller sig till rutinerna och bra matvanor! Klockkan är redan ställd och står på 3.50 så man hinner med en PW innan frukost! Jobbar bara den här veckan sen har jag semester två veckor och dem två veckorna ska jag sköta! Ska till Kreta om en månad och gå runt i bikini! Så måste skärpa till mig nu!

Hemmagjorda köttbullar

Datum: 2011-08-07 Klockan: 18:37:05



Har precis stått och stekt ett gäng hemmagjorda köttbullar, var tvungen att fixa lunch tills i morgon och det ser ut som det blir köttbullar till lunch i några dagar nu! Det blev rätt så många :)

Usch för semesterstängt!

Datum: 2011-08-05 Klockan: 21:52:58
Fredagen börjar gå mot sitt slut och snart är det lördag.
Har precis kollat klart på filmen, det blev Unkown. Helt okej film om jag ska vara ärlig.
Veckan har gått fort och nu är det bara en vecka kvar innan man har semester igen :) Skönt! Och jag är nästan klar med Villes present, har lite små saker att fixa innan den är helt klar.

Det är så typiskt att när man verkligen behöver få tag på en läkare så har alla semseterstängt eller så måste man åka genom halva Sverige för att få tag på nån! Får hoppas att det blir bättre för så här kan jag inte ha det tills de öppnar, tror inte det slutar så bra då!


pic by; weheartit

Fredagsmys

Datum: 2011-08-05 Klockan: 21:38:04

Fredagsmys idag med hjärtat! God mat och färska bär med vaniljglass, grädde, chokladsås och lite godis och film :)

Mina trasiga fötter

Datum: 2011-08-05 Klockan: 21:35:14

Skavsåret har blivit fullt med blod nu..


Och så har jag lyckats skurit mig mitt på foten..

Smärta

Datum: 2011-08-03 Klockan: 20:59:28
Efter ha gått ca 10 min på min PW efter jobbet kände jag att det började göra ont på vänster hälen, det kändes som om jag hade en sten i skon som låg och skavde. Jag tänkte att om jag fortsätter att gå så kanske den flyttar på sig så den inte skaver mer men jag hade fel men jag orkade inte stanna för att ta av mig skon och plocka ut den. Det är jobbigt att ta på sig skon utan skoho så jag gick vidare och det gjorde bara ondare och ondare för varje steg men jag kämpade på ända hem!

Jag tänkte att hälen kommer vara blodig när jag tar av mig skon men det var den inte utan det var ett mega hål i strumpan så hälen har legat och skavt mot skon (det är alltså insidan på hälen) och det är fullt med småblåsor och huden var intryckt.. Inte så skönt om jag ska vara ärlig, kan inte gå ordentligt på foten så hoppas det blir bättre annars kommer det inte bli kul att jobba imorgon.





Min nya favorit i matväg är..

Datum: 2011-08-02 Klockan: 19:38:11
..Stekt zucchini med örtsalt!
Jävlar vad gott det är, hade det istället för potatis till pannbiffarna jag gjorde till middag och det var inte sista gången jag gör dem! Smakar underbart :)


Pannbiff med keso, gurka, tomat och stekt zucchini (istället för kolhydrater).

Måste klaga lite..

Datum: 2011-08-02 Klockan: 19:34:37
Work, work, work..
Dagen har gått jätte sakta idag och jag har inte varit på humör. Jag är inte så säker längre att jag kommer att få tjänsten på CABSEAL för de har arbetsintervju efter arbetsintervju och jag har inte hört något mer om tjänsten. Vet inte ens när den börjar.. Så det blir till att söka jobb som en galning! Och idag hörde jag att de gillade tjejen som var där idag väldigt mycket. Det känns ju sådär just nu.

Mitt i frukosten så började jag blöda näsblod så starten på dagen började inte så lovade, plus att jag har haft ont i halsen sen jag vaknade i morse och efter lunch fick jag ont i huvudet.


Innan jobbet i morse

Dunderfrukost

Datum: 2011-08-02 Klockan: 05:45:01

Två kokta ägg, en riven morot, en halv avokado och en klick keso och örtsalt.


Dunderröran, en kopp kaffe och proviva mango efter en PW på 45 min, fick även sällskap av Ville i morse :)

No carbs

Datum: 2011-08-01 Klockan: 19:32:31
Puh va trött i kroppen jag är!
Klockan ringde 3.50 i morse och jag klev upp 3.55 och gick ut på en 45min lång powerwalk. Åt en god frukost när jag kom hem och sen var det bara att bege sig till jobbet. Fick dock en rolig överraskning när jag gick in på jobbet, Cili jobbar några dagar den här veckan också :)

Glassen jag gjorde igår var god men lite för sur för min smak så lite mer vaniljsocker hade inte vart fel, men jag hällde i lite mer vaniljfil och honung i skålen som jag åt ur och då vart det mycket bättre. Så får tänka på det nästa gång. Och Ville bakade ciabatta igår och dem smakade underbart! Passade på att smaka dem igår innan mitt kolhydratsförbud börjar den här veckan. Ska inte äta kolhydrater på vardagarna från och med nu men på helgerna kanske jag kan unna mig lite kolhydrater.

Åkte förbi mamma och pappa efter jobbet för att vattna blommor medan Ville åkte bil hem med Cili så när jag kom hem så hade Ville gjort en jättegod kycklingsallad

I helgen blir det fruktdrinkar med med käre bror, min söte vän Amanda och min älskade Ville

pic by; weheartit
RSS 2.0