Sunglasses

Datum: 2011-01-31 Klockan: 14:52:49


Run to your mommy before you lose control

Datum: 2011-01-31 Klockan: 11:34:11

Fy vad förra veckan gick snabbt!
Redan måndag igen och jag hoppas verkligen att det här är min sista sjuka vecka så jag kan få jobba nästa vecka. Håll tummarna för mig! I fredags kom mormor, mamma och Per på besök på eftermiddagen och fikade. Lite trevligt med sällskap efter ha vart hemma i tre veckor ensam. De hade varit på begravning i Jakobsberg så de stannade här på vägen hem. Mådde inte så jätte bra på kvällen så det fick bli lite mat och efter det blev det vaniljglass och blåbärssoppa framför Sex and the city 2 i soffan med babe :) I lördags jobbade Ville så jag åkte hem till mamma och pappa och kollade på medan pappa målade om rummet. På kvällen var det middag hos Rickard och Amanda, fick mina efterlängtade vårrullar! Men skulle varit roligare om vi hade tagit det en annan kväll när jag blivit frisk, var inte så kul att sitta som en zombie i soffan! Så det blev en tidig kväll, var nog i säng till 11.

Igår var jag jätte trött så dagen spenderades i soffan, låg och halvsov nästan halva dagen. Har även sovit 12 timmar inatt och jag är redan trött :( Lite jobbigt att alltid vara trött. Men kan inte gå och lägga mig för tänk om posten har mitt paket med Desperate Housewives och Sex and the city och de ringer på för det inte går in i brevinkastet och jag inte öppnar för jag sover! Då måste jag hämta de på ICA ikväll och det verkar jobbigt..


Orkidén som mamma köpte åt mig i veckan :)

Here comes the sick bitch

Datum: 2011-01-27 Klockan: 15:55:02
Hemma igen efter vårdcentralen och jag blev sjukskriven tills nästa fredag för jag har både halsfluss och körtelfeber och det suger hårt! Och när man väl har blivit av min körtelfebern kan man vara trött och slö i flera veckor efter, det lät ju ännu bättre! Åh vad irriterad jag är - magsjuka, halsfluss och körtelfeber på 3 veckor!

Har beställt Desperate Housewives säsongen 5 och alla sex and the city säsonger. Köpte hela boxen för halva priset. Måste ju ha nått att göra om jag ska vara sjuk i en vecka till!

Shoe obsession

Datum: 2011-01-27 Klockan: 10:54:44
"Most women prefer the trip to hell in heels than to walk flat-heeled to heaven"

Rea på Halens.se

Datum: 2011-01-27 Klockan: 10:11:38
Måste få klaga lite idag, börjar lessna på att vara sjuk!
Så ska man åter igen till vårdcentralen.
Måste skaffa läkarintyg eftersom jag har varit borta från jobbet i vecka och jag mår fortfarande inte bra. Har fått tillbaka huvudvärken, halsen gör fortfarande ont och nu mår jag illa av Kåvepeninen!

Men på lördag ska jag må bra och äta vårrullar hos Rickard och Amanda och så ska jag vara tillbaka på jobbet nästa vecka :) Jag fick mamma att köpa en orkidé åt mig igår, den kostade bara 50kr :) Ska försöka få Ville att kanske hämta den efter jobbet imorgon om han hinner och har lust. Idag jobbar han sent så han är väl hemma till halv 9 ikväll, tråkigt att vara själv men då hinner jag titta på Desperate Housewives :)

Jag har fyndat en jacka i kort modell i skinnimitation från Halens för 199:- den hade kostat 499:- innan!
Den blir perfekt i vår när snön har försvunnit och gräset börjar titta fram på marken.



Hittade även ett par snygga leggings med nitdetaljer på för 99:- de hade kostat 199:- innan :)

I love sh♥es!

Datum: 2011-01-25 Klockan: 14:15:09










Har gjort en ny kategori i bloggen SHOES!
Här är en del av min skosamling, fler skor kommer det att bli. Den saken är säker!

Antibiotika

Datum: 2011-01-24 Klockan: 17:25:35

Kallrökt lax, räkor, avocado och keso

Fick i mig lite lunch idag innan jag somnade av utmattning efter besöket hos vårdcentralen. Har tydligen halsfluss och ska äta antibiotika i 10 dagar, 3 tabletter/dag! Tabletterna är jätte stora så det är lite svårt att svälja dem med en uppsvullen hals!

Tjugofjärde januari tvåtusenelva

Datum: 2011-01-24 Klockan: 11:13:57
Måndag igen och jag är fortfarande hemma från jobbet :(
I helgen var det meningen att jag skulle bli bättre men min kropp tyckte tydligen att jag behöde bli värre. Halsmandeln är säkert tre gånger så stor och jag kan inte ens svälja mitt eget saliv utan att det gör ont i halsen och örat. Så idag ska jag åter igen till vårdcentralen, hoppas dem ser vad det är för fel på mig så jag kan bli bra. Vaknade flera gånger inatt för det gjorde för ont för att kunna sova, nu hjälper inte ens ipren eller alvedon längre :(
Det vart en lugn helg med mycket sovande och mycket tv, veckan kommer förmodligen se likadan ut. Men på lördag ska jag vara frisk för jag ska hem till Rickard och Amanda och äta vårrullar, utan att behöva trycka i mig värktabletter för att kunna svälja vårrullarna! Ska vara på vårdcentralen 12.30 och efter det ska jag spela Tap Zoo, kolla på några avsnitt av Desperate Housewives, försöka äta och sen ska jag sova en eller två timmar! Ska försöka piffa till mig lite nu innan jag går, för just nu känner jag mig lika fräsch som en påkörd hamster!

This could be our sick love song

Datum: 2011-01-21 Klockan: 12:50:57
Blä på att vara sjuk!
Orkade jobba måndag-onsdag i alla fall, men i onsdags fick jag nog och gick till vårdcentralen och de sa att jag har åkt på influensan och sa att jag skulle stanna hemma resten av veckan, ligga i sängen och äta alvedon! Åh så kul, eller inte! Har varit sjuk i två veckor nu och det är inte en höjdare. Mina halsmandlar är dubbelt så stora, huvudet gör ont konstant och har gjort det i en vecka nu, har en konstig knöl på halsen och min kroppstemperatur är det något fel på. Den går upp och ner hela tiden. Igår morse var den på 37 nånting och igår kväll var den nere på 35?! Men har i alla fall fått sovit med mitt nya örngott så nått positivt finns det, plus att jag hinner kolla på väldigt många Desperate Housewives-avsnitt :)



Åh min lilla Amanda ska få jobba imorgon, är så glad för hennes skull. Tråkigt bara att jag inte kan va där och ha koll på henne :P Men kanske får göra det nästa lördag istället! Då ska även Amanda och Räkan bjuda mig och Ville på vårrullar! Grymt goda var dem sist så jag hoppas att dem blir lika goda igen!

I helgen ska jag jobba på att bli frisk, så jag ska spendera min i helg i soffan framför Band of brothers med naturgodis och babe! <3 Och så ska jag äta kallrökt lax med avocado och keso idag - mums!

Världens sötaste!

Datum: 2011-01-18 Klockan: 19:46:18

Love and kisses

Datum: 2011-01-18 Klockan: 18:34:40
Hade tänkt att jobba över idag, men orkade verkligen inte. Har haft extrem smärta i ryggen hela dagen och har förmodligen haft feber hela dagen också. Inge vidare om jag ska vara ärlig. Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och dricker nypressad juice och läser SOLO medans baby jobbar till 8 ikväll. Hämtade ut mitt paket från H&M idag, 5-pack strumpor och ett örngott. Hittade örngottet på rean för endast 40:- det tycker jag var värt det!


Måndag

Datum: 2011-01-17 Klockan: 17:53:28

Huuh, mår fortfarande dåligt. Har varit sjuk i en vecka nu, det är inte roligt. Sitter i soffan under mys-filten med huvudvärk och fryser, tror nästan att jag har fått feber. Hade tänkt att jag skulle må bra idag så jag äntligen kunde få börja träna, men det tycker tydligen inte min kropp! Jobbade hela dagen idag, det var jobbigt och gjorde ont i kroppen men efter några värktabletter gick det hyfsat bra att jobba. Men egentligen hade det nog varit bäst att stannat hemma ytterligare en dag men det skulle jag inte ha klarat av. Ska försöka ta mig ner till Konsum och köpa äpplen så jag får nått i magen, äpplen är det enda jag är sugen på. Skulle inte kunna äta någon mat nu.

Ben & Jerry's ♥

Datum: 2011-01-16 Klockan: 17:38:41

Puh vad mätt jag är! Har precis käkat middag, det blev kyckling- och spenatgryta med vitlöksris till. Blev riktigt gott faktiskt. Det var jag som åkte på matlagningen idag för baby plockade bort julsakerna istället. Pepparkakshuset finns det ingen chans att vi kommer kunna äta upp själva, tog en tugga idag. Det var jätte gott men man blev mätt och det var väldigt sött.

Idag har jag packat ner nästan alla mina saker i mitt rum, bara möbler och lite filmer och dvd kvar, sen är alla mina saker borta från Bålsta. Det känns bra men ändå konstigt. Nu ska man bara packa upp alla grejer, vet inte ens var jag ska göra av allt! Men ikväll ska jag inte tänka på det, ska snart hoppa in i duschen och kl 20 börjar solsidan och då blir det mys i soffan med babe och Ben & Jerry's Fairly Nuts, min nya favoritglass :)

Naughty but nice!

Datum: 2011-01-14 Klockan: 12:56:30
Hittade supersöta läppglans på Roliga Prylar. Läppglansen ser ut som små bakelser :)
Man får en söt presentask med 4 läppglans bakelser för endast 109:-


Naughty But Nice Lipgloss

Zebramönster

Datum: 2011-01-14 Klockan: 11:21:25
Det var värt ett försök iaf!
Gick till jobbet idag men gick hem efter 1 ½ timme. Värdelöst. Orkade bara stå upp i högst 20 minuter innan det började snurra i huvudet och blev svart för ögonen sen var jag tvungen att sätta mig ner. Och det går inte att jobba på det viset så jag gick hem istället. Och gud vad jobbigt det är att gå när man har ont i huvudet och är snurrig i huvudet, inget jag rekomenderar. Jag som faktiskt längtade att få jobba igen efter ha varit hemma hela veckan. Men får väl vila upp mig i helgen så jag blir bra och orkar jobba på måndag, får bli mycket vatten och mycket vila!

Just nu sitter jag och tröst-tittar på skor på internet, har inte råd att köpa några nya skor den här månaden så det får bli att bara titta :( Sitter även och tittar på snygga vårkläder men det får också vänta! Har dock beställt en likadan väska som försvann på nyårsafton och eftersom man måste beställa för en viss summa slängde jag även med ett par ballerinaskor för 29.50:- som jag hittade på rean. Zebramönstrade! HOT ;)


Blir perfekta i vår/sommar med röda tånaglar ;)

Min kommande helg

Datum: 2011-01-13 Klockan: 16:09:47
Helgen som kommer ska spenderas med den bästa <3
Ska bli en helnykter helg, ingen alkohol alls! Det ska bli en riktig myshelg med god mat, film, spel och kanske lite Desperate Housewives eftersom jag fick säsong tre och fyra idag :) På söndag ska vi städa ut julen, ta bort ljusstakarna, byta till vanliga gardiner, plocka bort granen och äta upp pepparkakshuset :)

Allt mellan himmel och jord.

Datum: 2011-01-13 Klockan: 12:28:35
Uchs och fy på livet just nu!
Har varit hemma från jobbet sen i måndags och det suger! Först var jag magsjuk och när jag väl blir av med den så lider jag av vätskebrist p.g.a. att jag inte har fått behålla något. Så nu har man ont i huvudet och är matt i kroppen. Ska försöka få i mig så mycket vatten och näring som möjligt idag så jag kan bli bra och få jobba igen.

Bortsett från magsjuka och vätskebrist har allt varit jätte bra. Julafton var jätte mysig och jag blev nöjd med alla julklapparna, både de som jag fick och de som jag gav bort :) Nyårsafton var bra bortsett från två grejer, en sak tänker jag inte gå in på och den andra saken är att min jacka och väska försvann. Jackan fick jag dock tillbaka men väskan är fortfarande försvunnen med min mobilladdare och mitt bästa nagellack! Så jag var tvungen att köpa ny laddare och nya skor eftersom jag först råkade dränka mina skor ute på isen och sen elda upp dem när jag skulle torka dem över elden på nyårsafton.


Du är bäst! <3

Trettonhelgen spenderades i Sälen med nio andra, det var en kanonhelg. Blev dock ingen skidåkning för min del. På fredagen var jag för trött och på lördagen var det nästan snöstorm. Men jag köpte en tjocktröja som souvenir, det var faktiskt riktigt snygg. Och den här veckan har som sagt spenderats i soffan med Desperate Housewives och tupplurar.
RSS 2.0