Sammanfattning

Datum: 2011-09-28 Klockan: 18:19:19
Här var det längesen man skrev!

Här kommer en liten sammanfattning om vad som har hänt.
Kreta var helt underbart, ca 30 grader varje dag och inte inte ett enda moln någon av dagarna. Det var skönt men ändå tråkigt att komma hem, hade kunnat stannat en vecka till. Och jobbet på Swebolt går bra och jag trivs, får se i slutet av veckan om jag får fortsätta eller inte. Skulle bara provjobba i två veckor. Mamma har skaffat en liten kattunge vid namn Ninja och Linda har fått en liten son som jag fortfarande inte vet namnet på, men det får jag reda på tisdag när jag och Ville ska dit och hälsa på. Hon verkade uppskatta blommorna som jag och Ville skickade iaf :) Helgen som var besökte vi mamma och pappa på fredagen, på lördagen åkte vi till Jakobsberg till Jenna och Thomas för att fira Jenna som fyllde år i veckan och på kvällen kom Micke och Jennie på besök. Det var trevligt och sent blev det, gick och la oss vid halv 5 på söndag morgon. Och söndagen spenderades i soffan med pizza ;)

Imorgon har jag och Ville 11 månader tillsammans så då tänkte vi åka in till stan och äta och kolla lite i söderhallarna och på lördag blir det Öl och Whiskey mässa vid Nacka. Ska bli trevligt. Och helgen efter det tror jag att det blir en spelkväll med Niclas och Jessica!

Nu väntar jag på att Ville ska komma hem så vi kan äte middag, och middagen blir pannbiffar med oliver, mathavre, kokta morötter och en sås.





Red head

Datum: 2011-09-24 Klockan: 11:46:53

Här hade jag perfekt färg på håret, midsommar 2011!

Hemma på svenska mark igen

Datum: 2011-09-17 Klockan: 07:59:57

Tidsinställt inlägg

Datum: 2011-09-08 Klockan: 18:10:40
Nu är klockan 7.05 och nu ska vårt plan till Kreta lyfta. Önska mig lycka till! Och så hörs vi om cirka en vecka :)





pics by; weheartit

Arbetsintervju och flygnerver

Datum: 2011-09-08 Klockan: 13:29:53
Torsdag idag och imorgon är det avgång till Kreta. Börjar bli nervös nu, börjar inse att det är på riktigt! Att jag faktiskt ska flyga imorgon. Kommer att ha svårt att somna ikväll och så ska vi åka vid 4 på morgonen. Jag kommer vara pigg..

Har precis avnjuti en supergod lunch, thaimat! Mums, biff med nudlar, cashewnötter och vitlök. Kan inte bli bättre :) Tidigare idag var jag på arbetsintervju på Swebolt och det gick bra. Ska provjobba först och sen får vi se om de är nöjda med mig och om jag trivs. Om allt funkar bra så finns det möjlighet till fast anställning :) Jävla flyt kan man ju säga. Fick reda på förra onsdag att jag inte fick fortsätta på Cabseal och nu en vecka senare har man fixat så man får provjobba efter Kreta :) Jag är glad idag!

the time has come for my dreams to be heard

Datum: 2011-09-07 Klockan: 09:22:35
Sitter och drömmer mig bort, bort till shoppingens land..


Päls nyckelring, ELLOS 79:-


Väska, NELLY 349:-


Pälskrage, GINA TRICOT 149:-

I tried to hold on but it hurts too much

Datum: 2011-09-07 Klockan: 09:14:12
Blä för det här vädret, blä för min huvudvärk jag har idag och blä för mina drömmar jag har på nätterna... Jag har fortfarande inte fått tillbaka min aptit, har ätit jätte dåligt hela veckan och halva förra veckan. Igår åt jag två ägg, tre matskedar coucoussallad, 1 ½ kiwi och en halv portion fiskgratäng på hela dagen. Och det var ganska bra jämfört med de andra dagarna!



Men som tur är det inte långt kvar till Kreta! Känner verkligen att jag måste komma bort från allt ett tag, allt som har med att söka jobb, arbetsförmedling och alfakassa. Ska bli så skönt att spendera en hel vecka på Kreta tillsammans med Ville och många andra människor som Rickard, Amanda, Johan, Jessica, Jimmy och några andra som också ska med.

Mellanmål

Datum: 2011-09-06 Klockan: 15:51:04

Dags för lite kiwi efter dagens andra PW

New in; skinnjacka från H&M

Datum: 2011-09-06 Klockan: 09:09:36



Tradera

Datum: 2011-09-06 Klockan: 09:08:31
God morgon folket :)
Idag är jag tröttare än vanligt, vaknade när Ville gick upp runt halv 6 och sen åkte han en timme senare och jag somnade om utan problem. Gick upp runt halv nio och nu sitter jag och äter frukost, två kokta ägg med örtsalt och kaffe :) Ska kolla lite efter jobb och sen får det bli en långpromenad runt Örnäs sjön..

Åkte till Jakobsberg centrum igår för att använda upp mitt presentkort på H&M som gick ut igår, det slutade med att jag använde lite mer och kom hem med en ny skinnjacka! Mina andra tre skinnjackor jag har är förstora så dem sitter som påsar på mig. Och eftersom två av dem jackorna har jag nästan aldrig använt, har högst använt dem två ggr. Så jag funderar på att sätta ut dem på tradera så jag blir av med dem!

If tomorrow never comes

Datum: 2011-09-05 Klockan: 10:25:20
Sådärja, nu är jag hemma från morgonpromenaden och har precis duschat. Ska hänga upp tvätt snart och starta en ny maskin. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta en tur till Jakobsbergs centrum och använda upp mitt presentkort på H&M som går ut idag..

Slut i huvudet

Datum: 2011-09-05 Klockan: 08:43:38
Usch, klockan är bara halv nio på morgonen och jag har redan hunnit söka fem jobb! Lite slut i huvudet just nu.. Plus att jag fick nyss veta att jag kommer få vara ensam till ca halv nio ikväll eftersom Ville tänker jobba över :/ Lagom kul att vara ensam i 12 timmar till. Tänkte gå ut och gå snart, ska äta upp min frukost bara som jag har suttit med i ca 1 ½ timme. Illa om det tar över en timme att få i sig ett kokt ägg och ett äpple! Får hoppas på att jag inte träffar på den där äckliga ormen igen på promenaden!

Helgen har varit helt okej, i fredags var vi bara hemma och tog det lungt. Låg i soffan och kollade på Bad Teacher, som var helt okej. I lördags åkte vi till torpet på kräftskiva. Jag, Ville, mamma, pappa, Rickard, Amanda, Fidelie, Micke och Maud var med i lördags. Det blev jätte mycket räkor och kräftor kvar som jag stod i över en timme och skalade igår och jag har massor kvar så idag blir det fiskgratäng med torsk, räkor, kräftor, dill och potatismosi ugn!

Skaldjursfrossa

Datum: 2011-09-04 Klockan: 14:10:14

Mitt söndagsnöje blir att frossa räkor och kräftsjärtar..

Jar of hearts

Datum: 2011-09-03 Klockan: 08:56:19



-

Datum: 2011-09-02 Klockan: 16:37:06
Jag känner hur orken börjar ta slut, inget går som jag vill. Allt är emot mig hela tiden..

I breathe, I hear but I don’t believe it

Datum: 2011-09-02 Klockan: 08:10:01
Sitter och väntar på att jag ska gå till tåget, blev klar mycket snabbare än vad jag trodde. Ska in till stan och gå på mötet som jag har skrivit om.. Ska bli väldigt spännande!

You are the sunshine that makes my day

Datum: 2011-09-01 Klockan: 10:41:23

Arbetslösa Helena..

Datum: 2011-09-01 Klockan: 10:37:41
Jaha, då var man arbetslös då..
Det suger ju lite om jag ska vara ärlig, trodde faktiskt att jag skulle få fortsätta med tanke på att jag har jobbat där i ett år och kan nästan allt. Blir bara jobbigt för dem att lära upp nya.. Och anledningen till att jag inte får jobba kvar var lite larvig.. Menmen, vad ska man göra ? Ska till arbetsförmedlingen idag och anmäla min första arbetslösadag så man kan få lite ersättning från alfakassan och få hjälp med att söka jobb!

Imorgon ska jag in till stan och gå på ett roligt möte :) Och då ska jag passa på att spana i butiker om de söker folk. Ska finputsa mitt CV och personligt brev idag och skriva ut det så jag kan lämna det till olika företag. Nu har jag precis duschat och sitter och dricker kaffe efter morgonens PW på 8 km. Träffade på en äcklig orm på promenaden, fick lite panik. Den var jättevidrig och lång, bara slingra sig över vägen, usch!
RSS 2.0