Suck på vissa människor och puss på andra :)

Datum: 2011-02-20 Klockan: 15:01:10
Nu har jag fått nog, nu orkar jag inte mer!
Förstår inte varför det är så svårt att bara hålla det man säger?! Ska sluta försöka nu, har gett flera chanser och nu räcker det!


Bortsett från en del grejer så var kvällen igår kanon! Tack alla som var med och gjorde min kväll toppen :) Drack lite öl och spelade spel. Fidelie kom hit, var länge sen jag träffade henne så det var kul :) Villes kompisar Niclas och Jessica kom också förbi och de hade med sig spelet Cranium, kanonkul spel. Ett spel jag verkligen rekommenderar, vi körde även Med andra ord en sväng. I fredags var jag och Ville hemma hos Markku i Bro och drack lite öl och idag blir det film-mys i soffan! PUSS

Like a circus

Datum: 2011-02-18 Klockan: 17:20:51
Juste har jag nämnt att jag ska på Hardcore Superstar ?
Japp ska in och se Hardcore Superstar den 16 april på Circus i Stockholm med bästa Ville :) Crash Diet och The 69 eyes spelar också. Kommer bli kanon!

Sitter i vardagsrummet och dricker en öl medan baby är i köket och fixar mat. Det blir tacotårta med sallad och guacamole :) Ska snart till köket och hjälpa honom med "tårtan".

H&M och våren :)

Datum: 2011-02-15 Klockan: 18:48:14
Åh vad jag längtar tills snön smälter och det börjar bli varmt ute så man kan få hänga in vinterjackan i garderoben och ta fram vårjackan och vårskor :) Har beställt en ny vårjacka som inte är en skinnjacka, tänkte att det kunde vara skönt med en jacka som sagt inte är skinn.


Alla hjärtans dag ♥

Datum: 2011-02-14 Klockan: 18:36:00
Alla hjärtans dag idag :) Idag blir det tvårätters middag med Ville. Varmrätten blir lax i ugn med ädeolost och pressad potatis och till efterrätt blir det fruktsallad och vaniljkesella.
Fick en fin ros av babe och efter maten ska jag få massage ♥ ♥

Rött - som både håret och näsblodet

Datum: 2011-02-09 Klockan: 18:16:09
Oj här var det länge sen man skrev.
Har äntligen blivit frisk och kommit tillbaka till jobbet, känns skönt att få göra något på dagarna. Dagarna går så mycket fortare även fast man är på jobbet. Dock är jag fortfarande jätte trött, i måndags somna jag på soffan mellan 6 och 7, sen hoppa jag in i duschen och var i säng för natten innan 9! Igår kväll gick jag och la mig kvart i 9 och tror att det kommer bli samma sak idag. Är helt slut, har äntligen satt mig ner, måste göra alla måsten som tvätt, mat och disk innan jag sätter mig i soffan. Annars somnar jag på en gång! Har precis stoppat in maten i ugnen - fläskfilé och potatisgratäng med broccoli :) Väntar på att Ville ska komma hem från gymmet nu samtidigt som jag tycker synd om mig själv som inte får träna på en månad enligt läkaren.

Idag har det vart en tuff dag på jobbet enligt mig men jag har som sagt inte så mycket ork. Har stått mycket idag och gått runt en del. Vid 3-4 var jag helt slut och började blöda näsblod. Hoppas det är bättre imorgon och snart är det helg och då ska jag sova ut på lördag!

PS. Färgade håret igår, så nu är det snyggt och rött som det ska vara!

Leopardklackar

Datum: 2011-02-02 Klockan: 09:35:34


New in

Datum: 2011-02-02 Klockan: 09:32:13




Mirakel kan ske!

Datum: 2011-02-02 Klockan: 09:10:01
Kors i taket!
Det här första morgonen på 3 veckor som jag inte mår skit när jag vaknar. Mår ju inte fortfarande 100% bra men jämfört med alla andra mornar så mår jag toppen! Har t.o.m. lite hungerkänsla på morgonen och det var länge sen. Så om allt går som jag vill är jag tillbaka på jobbet på måndag och mår toppen :)
RSS 2.0