New in; high heels.

Datum: 2011-05-31 Klockan: 09:26:56



Klickade hem två par skor från H&M igår, kände att jag behöver snygga sommarskor och nu får jag hålla tummarna att dem passar :)

Chocolate

Datum: 2011-05-31 Klockan: 09:22:19

Kör på en superfrukost med mjölk, mixade jordgubbar, banan och ananas och proteinpulver med chokladsmak innan morgonens powerwalk på 9 km.

Älska semester!

Datum: 2011-05-30 Klockan: 19:51:14

I'm lovin' it!

Datum: 2011-05-27 Klockan: 17:04:20


Fruits

Datum: 2011-05-25 Klockan: 05:51:02

Älskar min frukost idag! :)

Jag är bitter idag...

Datum: 2011-05-23 Klockan: 19:55:56
Ibland är det bra att vara lat! Orkade inte gå den långa promenaden på 9km så tog en kortare på 6km och det var tur. Mp3n la efter efter 2 km så fick gå utan musik resten av promenaden och det var inte kul. Det känns som det tar mycket längre tid, och efter 3 km fick jag skavsår som gjorde satans ont. Hade skavt sönder strumpan och så började det blöda :( haha.. Nä så det var tur att jag var trött och lat idag!

Den här dagen kan gå och ta sig nånstans! Det har absolut inte varit min dag idag, inget har gått som jag vill. Allt har bara gått fel!











Åh jag vad jag saknar marknadshelgen och i år blir det ingen marknad för mig! Är bitter :(

Fem långa dagar!

Datum: 2011-05-23 Klockan: 05:49:00
Fem dagar kvar! Sen blir det 10 härliga lediga dagar :)
Helgen spenderades i torpet med Ville, mamma och pappa. Fick ett impulsryck vid fyra i fredags, hade tänkt att ta en lugn hemmahelg eftersom Ville skulle jobba i lördags. Men han åkte fram och tillbaka från torpet i lördags. Så nu har jag fått solat och äntligen blivit lite brun :) Vi åkte hem ganska tidigt från torpet igår, vilket var skönt. Hann promenera jättemycket ute i solen igår :) Först gick vi skogspromenaden på 9km och sen gick vi till Coop fram och tillbaka.

Och den veckan blir det jobb. På onsdag ska jag boka tatueringstid och så ska vi åka till Barkarby och byta Rickard och Amandas present till mig och köpa ett minneskort till min kamera.

Slutade kl 12 i fredags för jag skulle till arbetsförmedlingen och det gick väldigt fort där så efter det åkte jag till Jakobsberg och pratade med Linda en stund och efter det gick jag in på H&M och hittade ett par snygga jeansshorts för 199:- som jag köpte :)

Pineapple och blueberries

Datum: 2011-05-18 Klockan: 19:24:34

Efter en ananasshake, några blåbär och ha sökt tre jobb så kände jag att det var dags för en powerwalk. Har nästan precis duschat och nu sitter jag och äter min kycklingsoppa och bläddrar genom H&M katalogen som kom idag!

Bra start på dagen

Datum: 2011-05-18 Klockan: 05:46:57


Startar dagen med en powerwalk och med ett kokt ägg med örtsalt, te och filmjölk med ananas, blåbär och melon!

Som jag längtar...

Datum: 2011-05-17 Klockan: 20:36:30
Idag bokade jag och Ville flyg och hotell till Kreta den 9 september till den 16 september. Egentligen skulle vi ha åkt till Rhodos i augusti med Jessica tyckte att vi skulle åka med dem i september så nu är det bokat och som jag längtar! All inclusive är det också, kan inte blir bättre :)









Yummi, yummi

Datum: 2011-05-16 Klockan: 18:49:36
Har haft en bra helg :) Och den har varit lång vilket är jätte bra! I fredags gick jag upp till Rickard och Amanda och åt middag och var där en stund. Sen på kvällen åkte jag hem och hemma satt Ville, Markku och Micke och drack öl så det blev lite sent i fredags. I lördags vaknade vi rätt tidigt, tror vi var uppe vid 7-8. På dagen åkte vi till centrum och gick på bolaget och efter det tog vi en filt och la oss på gräset bakom huset och solade en stund. Sen på kvällen kom Micke och Jennie för att kolla på Eurovision och så spelade vi Med andra ord. Söndagen spenaderades i soffan och sängen med ett par avsnitt Gossip Girl och på kvällen drog vi till sportbaren för att kolla på hockeyn. Sverige vann tyvärr inte men har en glad Ville här hemma nu när Finland fick VM guld för andra gången! ;)

Sitter i soffan nu och har precis druckit en ananas-shake med blåbär till middag, ritkigt gott! Gick till ica idag och lämnade in mitt H&M paket, hade beställt ett leopardlinne som inte alls satt bra så det fick åka tillbaka.


Steka i solen med bästa Ville och nya favoriten Vikbo röd rabarber


Yummi ;)

Friday

Datum: 2011-05-13 Klockan: 16:14:11
Oj vad den här veckan har gått fort! Känns som förra fredagen bara var för en dag sen.
Har gjort ganska mycket den här veckan, har bara sovit hemma en natt den här veckan. I måndags och tisdags sov vi hos mamma och pappa, onsdags sov vi hemma, torsdags sov vi hos Villes mamma och idag blir jag kvar i Bålsta. Ville ska kolla på ishockey med polare ikväll och det känns inte så lockande, så det får bli vinkväll med Amanda :) Det var längesen! Och oj som jag har fuskat med nyttig mat och promenader den här veckan, måste bli skärpning nu!! Annars blir det inte så kul att sätta på sig bikinin sen.

Nu är det bara två arbetsveckor kvar till 10 dagars ledigheten och dem dagarna är välbehövda! Funderar på att boka min tatueringstid den veckan. Fick ju 1000kr av mamma och pappa till en tatuering i födelsedagspresent :)







Birtday gifts

Datum: 2011-05-11 Klockan: 17:27:43










Lite fler bilder på resten av presenterna :)

Min stora dag

Datum: 2011-05-08 Klockan: 18:18:12




















Har inte orkat ta bilder på alla presenter än men det kommer nån dag. Är jätte nöjd med gårdagen, alla verkade ha det jätte trevligt och jag är nöjd med alla presenter. Kunde inte bli bättre :)

I feel great!

Datum: 2011-05-07 Klockan: 08:45:19
Bara för att jag har världens bästa pojkvän!
Ville gick upp kl 6 imorse för att baka tårta till mig som blev jättegod :) Och så fick jag den bästa presenten också, en ny digitalkamera som jag har önskat mig! Jag är jätte glad just nu :) Älskar dig Ville! ♥ ♥ ♥

Tjugo år!

Datum: 2011-05-07 Klockan: 08:00:00
Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag.
Hurra! Hurra! Hurra!




pics weheartit

Check, inte check

Datum: 2011-05-05 Klockan: 21:19:48
Sådär ja, nu har jag färgat håret. Men har dock inte tagit bort handduken för att kolla resultatet än men jag tror att det blev bra, eller jag hoppas det! Och nu har jag handlat allting inför helgen förutom bolaget men det kan jag inte göra förens lördag ändå, så det får helt enkelt vänta :) Har även hämtat ut mina kläder som jag har beställt och jag har provat och hunnit bestämma mig vad jag ska ha på mig, så nu är några saker avklarade. Bara städa hela lägenheten och tvätta bort all tvätt kvar, men Ville hjälper till så det går rätt så fort. Bytte lakan hann jag göra innan jobbet imorse så det är också klart! Ska även städa balkongen, byta stolar, torka av bordet och dammsuga golvet.

Nu ska jag skriva en lapp som vi ska sätta upp i porten för att varna grannarna att det är födelsedagsfest och kanske kan bli lite högljutt på lördag :) Och efter det kommer jag nog somna, ska ut på powerwalk i morgonbitti också.

Old picture

Datum: 2011-05-05 Klockan: 05:55:40

Börjar känna stressen...

Datum: 2011-05-05 Klockan: 05:53:55
Torsdag idag och innebär att det bara är två dagar kvar :) Så de här två dagarna går åt till att städa, tvätta och handla inför lördagen. Sitter nu och äter frukost efter morgonens powerwalk :) Det blev en tråkig frukost, och såret i mungipan har inte läkt ordentligt så det sprack och jag fick blod på min macka :(

Idag ska jag gå till ica och hämta ut mina kläder som jag har beställt, så jag kan bestämma mig vad jag ska ha på mig på lördag. Och så ska jag förmodligen färga håret idag eller imorgon. Börjar känna mig lite stressad nu.

Nedräkningen är i gång

Datum: 2011-05-03 Klockan: 20:13:14
Jaha då mår man bättre i kroppen så imorgon blir det jobb igen. Jobbigt att gå upp tidigt på morgonen men ska bli skönt att komma igång med promenaderna igen :) Har gjort om designen igen och är fortfarande inte nöjd men får se ut såhär tills jag får ork igen. Sitter i soffan och tittar på Ville medans han springer runt och tränar och bakar bröd samtidigt, lite annorlunda blanding om man inte är hemmafru vill säga haha.

Idag blev det blodpudding med keso, lingonsylt, rivna morötter och knäckebröd till middag. Längesen man åt blodpudding, får nog börja äta det oftare. Och nedräkningen är på gång inför lördag, nu är det bara fyra dagar kvar till min stora dag! :)

Och nu ska jag stänga av min dator för dagen, så god natt alla!

Chailatte

Datum: 2011-05-03 Klockan: 09:45:37
Det där jag skrev igår om att jag skulle lägga promenader och äta nyttigt på is ett tag var bara igår, eller ja promenader får vänta ett tag men att äta nyttig börjar jag med igen. Det var bara igår som jag var så sugen på glass haha ;) Så idag blev det smoothie, kokt ägg med kaviar och en chailatte till frukost :)


Älska chailatte :)


Chailatte, smoothie och ägg.

Ben & Jerry's: Cherry Garcia

Datum: 2011-05-02 Klockan: 17:40:01



Körsbärsglass med körsbär och chokladbitar
Jättegod glass om man gillar körsbärs, vilket jag älskar! :)

Pusspuss

Datum: 2011-05-02 Klockan: 16:24:31
God dag :)
Har pratat med vårdcentralen idag och jag har tydligen fått en virusinfektion så får ta det lugnt i några dagar nu. Blir inga promenader på ett tag framöver för nu ska jag blir frisk! Måste må bra och vara på topp på lördag. Så allt med promenad och äta nyttigt ligger på is ett tag, inte för att jag kan äta så mycket med blåsorna i munnen. Men jag funderar på att gå till Konsum och köpa mig en Ben & Jerry´s glass :) Försöka kyla ner blåsorna.

Gjorde om bloggdesignen lite idag, gjorde den lite mer våraktig med rosa text och körsbärsblommor som bakgrund :) Sitter nu inne på weheartit och kollar på bilder, finns hur många fina bilder som helst på den sidan. Hittade bland annat den här söta bilden nyss :)

My weekend

Datum: 2011-05-01 Klockan: 18:12:00
Söndag och jag är fortfarande dålig, blir nog hemma från jobbet imorgon med. Tänkte ringa till vårdcentralen och kolla om de vet vad det är för fel på mig. Sprickan i mungipan har blivit mycket bättre men nu har jag fått blåsor där istället och blåsor på tungan, inge roligt alls kan jag säga! Har även ont i halsen och i huvudet :/

Spenderade helgen i torpet med mamma, pappa och med min bästa Ville :) dock så var det inte kul att vara där när man är sjuk, har legat och sovit nästan hela helgen. Kom ut till torpet vid 12 i fredags, somnade nästan på en gång. Låg i solen på en madrass under en filt med långbyxor och långarmad tjocktröja. Inte speciellt normalt! Somnade sen vid kl 8 på kvällen och så såg lördagen också ut typ. Somnade direkt efter frukost, somnade direkt efter lunch och somnade igen direkt efter middagen. Inte så himla rolig helg precis! Men hoppas att jag mår bra till nästa helg för den ska bli toppen :) För jag fyller nämligen 20 år på lördag!
RSS 2.0