Blää..

Datum: 2011-04-29 Klockan: 10:04:05
Det där med att köra stenhårt fram till midsommar gick ju sådär, har gått och blivit sjuk igen :( Så får ta det lugnt i några dagar nu innan jag kör igång igen. Har fått blåsor i munnen, har en sprucken mungipa så det är nästan omöjligt att äta, halsmandlarna börjar bli svullna, har ont i hela kroppen och huvudet.
Kan jag aldrig få må helt bra ?

♥ ♥ ♥ ♥

Datum: 2011-04-29 Klockan: 06:27:15
Idag har jag och Ville sex underbara månader ♥ Älskar dig jätte mycket Ville Ilomäki!








Dunderfrukost

Datum: 2011-04-28 Klockan: 06:00:03
Nu är jag tillbaka på banan igen efter en veckas påsklov, nu är det stenhårt fram till midsommar! Bikinin ska sitta bra i sommar, dock är det lite svårt att äta p.g.a. sprucken mungipa. Fast det kanske är bra, för jag äter bara för att jag måste nu eftersom det gör ont att äta. Så det blir inget småätande iaf.


Havregrynsgröt med russin, banan, lingonsylt och soyamjölk, knäckebröd med röktskinka, dunderröran med avokado, keso och ägg och en kopp te. Perfekt efter en powerwalk!

Du är saknad!

Datum: 2011-04-27 Klockan: 20:00:46
Idag är det 6 år sedan du lämnade oss och saknaden är stor! Var förbi graven idag och tände ett ljus för dig.
Alla tankar går till dig idag, Linda Falkbäck 1 juni 1991 - 27 april 2005




The white stripes - seven nation army
Låten är endast för dig Linda. Vet att du tyckte om den väldigt mycket!

New in: Converse

Datum: 2011-04-25 Klockan: 18:35:17










Kolla vilka snyggingar jag hittade på Coop Forum för endast 399:- De hade alla möjliga färger men jag kände för ett par neutrala som passar till allt :)

Home sweet home

Datum: 2011-04-25 Klockan: 12:53:46
Hemma igen efter en skön helg i torpet, åkte dit i fredags och hem idag. Har solat, grillat och bara tagit det lugnt! Har t.o.m. fått lite färg, har bränt mig i ansiktet men det gör jag alltid. Har även hunnit grilla lax två gånger som jag älskar :) Tänkte ta mitt första dopp igår men så blev det inte, vi gick ner till stranden och satte oss på bryggan men jag doppade bara ner min ena häl och då kom jag fram till att det var alldeles för kallt!

Vi var hemma runt nio tiden idag. Skönt att vara hemma tidigt så hela dagen inte försvinner, har hunnit tvätta två maskiner tvätt och är inne på den tredje, har hunnit åka till coop och handlat och runt tre ska vi åka hem till Cili och Elias på fika :) Och sen får vi se om jag hinner gå runt sjön, det skulle vara skönt efter allt man har ätit i påsk.

Ska bli underbart att få sova i sin egna säng inatt efter att ha sovit i en bäddsoffa i tre nätter.


Baby var lite trött andra kvällen :) ♥ söt!

Happy Easter

Datum: 2011-04-22 Klockan: 07:54:04
Långfredag idag och det regnar :/ Men hoppas att det spricker upp och solen kommer fram. Inte lika roligt att vara i torpet när det regnar, plus att jag vill sola ihelgen! Vi ska väl äta frukost, duscha och packa lite och sen ska vi väl åka, ska in på ica en sväng och köpa färska laxfiléer som vi ska grilla ikväll :)

Villes påskägg är klart och nerpackad :) Hoppas han kommer gilla det! Men det tror jag nog att han kommer, just nu är han jättegullig och är i köket och fixar frukost medans jag ligger i sängen och försöker ta mig upp.

Långhelg!

Datum: 2011-04-21 Klockan: 16:32:23

Oh vad skönt med långhelg! Fick dessutom sluta kl 2 istället för 4 :)

Inge påsklov för min del

Datum: 2011-04-19 Klockan: 06:03:35
Påskvecka :)
Eftersom man inte får påsklov när man jobbar så tänkte jag ta påsklov från morgonpromenaderna den här veckan så man får sova en timme extra. Men det var ingen bra idé, är mycket tröttare på morgonen nu jämfört efter man gått på promenad. Så imorgon ska jag gå innan frukost. Och eftersom jag inte gick på någon promenad får jag skylla mig själv att jag måste ta en flytande frukost som smakar sådär medans Ville sitter och äter god frukost som luktar jätte gott!

Hämtade ut mitt H&M paket igår, och då var bikinidelen för liten istället så det blir byte på den också :/ suck! Men örhängena och armbandet var bra :)

Längtar tills på fredag nu så man kan åka ut till torpet och grilla, sola och bara ta det lungt :)

Funderar på att ta årets första dopp ihelgen men vi får se hur det blir med det när man väl står där vid stranden!

Du är världens underbaraste människa!

Datum: 2011-04-17 Klockan: 19:41:21

Du betyder allt för mig, älskar dig otroligt mycket!

Hardcore Superstar med support

Datum: 2011-04-17 Klockan: 10:11:36
The 69 eyes






Crashdiet


Hardcore Superstar
















Grodtaxi någon ?

Datum: 2011-04-16 Klockan: 11:19:28

Träffade på två grodor i skogen på morgonpromenaden, har ingen aning om vad de höll på med. Men en var tydligen väldigt lat och tog snålskjuts av den andra!










TGIF

Datum: 2011-04-15 Klockan: 18:01:24
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmys

Äntligen fredag :) och ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och mysa lite med världens bästa ♥ Ska ligga i soffan och bara slappa framför tvn och svulla i sig lite godis. Imorgon hade jag tänkt att ta den långa promenaden på 9.2 km innan frukost så man blir klar för dagen med motionen. För på kvällen ska jag och Ville in till stan och titta på Hardcore Superstar med support, kommer bli grymt!

Planerar för fullt inför min födelsedag - ringer runt till de sista som jag ska bjuda, måste komma på mat som passar alla, och om man ska köpa tårtan eller om man ska göra den själv, hur alla ska få plats och sådär fortsätter det.




weheartit

Feathers and indians

Datum: 2011-04-13 Klockan: 20:09:13

Bikiniöverdelen passade ju som sagt inte så jag ska byta den till en annan modell med samma mönster. Jag beställde från hemsidan istället för att beställa en ny med returvaran, så då la jag till lite smycken som kommer bli perfekta i vår/sommar :) Två par fjäderörhängen och ett armband.


I feel like our world's been infected

Datum: 2011-04-13 Klockan: 19:56:28
Den här dagen har inte varit nån bra dag :(
Så det resulterade i att eftermiddagens powerwalk blev lite längre än vanligt, kände att jag behövde rensa huvudet lite. Jag gick motionsspåret runt Lillsjön och promenaden slutade på 9.2 km. Så nu kommer man nog sova gott inatt. Hittade blåsippor i skogen, dock så var de lite tråkiga och fula eftersom det var mulet och småregnade ute.

Någon glömd ?

Datum: 2011-04-12 Klockan: 19:11:48
19:04
Ligger i soffan och slötittar på the simpsons medans Ville är i köket och lagar mat. Ska väl gå och hänga tvätt snart så jag kan starta en maskin till.

Gick till ica idag efter jobbet och hämtade ut mitt H&M paket, jeansen satt perfekt, även bikiniunderdelen men överdelen får åka tillbaka. Den satt inge bra alls, såg även på hemsidan att den är slut i alla storlekar så det går inte att byta. Funderar på att byta modell på den men då är den inte på rea. Har haft en riktigt tråkig dag på jobbet, eller rättare sagt har fått en vidrig order, ska stå och stansa sandpapper i 4 dagar! Den hade varit okej om det inte hade varit sandpapper! HATAR SANDPAPPER! Kan inte ens fila min naglar för att jag inte klarar av matrialet, får rysningar i hela kroppen! Blää är min kommentar på den ordern.

Idag skickade jag ut inbjudningar till min 20 årsdag. Tror jag kom ihåg alla men om det är någon som känner sig glömd så säg till :) Nu ska man bara komma på vad för mat man ska bjuda på.

Apple & cinnamon

Datum: 2011-04-12 Klockan: 05:54:09

Nyvaken och pigg (eller inte) innan powerwalk kl 4.30. Men det är skönt efteråt men inte när klockan ringer på morgonen.


Underbart god frukost :) Havregrynsgröt med äpple, kanel, soyamjölk, russin och honung, en halv knäckebrödsmacka med ost, soyasmör och gurka och en kopp te med äppelpajsmak :)

Spring 2011

Datum: 2011-04-11 Klockan: 18:51:07






Jag älskar dig!

Datum: 2011-04-09 Klockan: 11:45:43

Middagbjudning på schemat

Datum: 2011-04-09 Klockan: 11:44:13
Vilken bra start på dagen :)
Började med en promenad innan frukost, och till frukost blev det musli och Villes hembakde bröd som var jätte goda! Efter frukosten började vi städa så nu är lägenhet nystädad och fräsch. Har lagt in kycklingen i marinad och Ville håller på med efterrätten - kladdkaka med grädde, färska blåbär och hallon. Snart ska vi till centrum och köpa lite öl och kanske lite tulpaner till köksbordet :) Sen ska vi slappa lite och göra ordning oss och vid 4-5 kommer gästerna :)

FETTO

Datum: 2011-04-08 Klockan: 17:55:49








Köpte LITE godis idag, nästan 1 ½ kg haha. Jag lovar att vi kommer inte äta upp allt själva, det är tills imorgon när mamma, pappa och Villes mamma och man kommer på middag Måste ju ha något som de kan gå och små äta på :) Men jag har såklart provsmakat det så jag vet att det var okej innan jag bjuder på det ;) hehe men det förtjänar jag efter veckans alla promenader!

Hawiian tropic

Datum: 2011-04-07 Klockan: 19:59:02

Har införskaffat mig en brun utan sol, brukar alltid köpa Dove men tänkte prova en ny i år.
Så ska fuska lite med brännan innan man kan sola fram en riktig bränna :)

Sale on H&M

Datum: 2011-04-07 Klockan: 05:57:24
God morgon :)
Torsdag idag och det innebär att det bara är två arbetsdagar tills helgen, längtar tills lördagmorgon när man får sova ut! Tråkigt väder idag, spöregnade på promenaden :/ regnade igenom min mössa!

Dagens frukost består av havregrynsgröt med russin, lingonsylt och sojamjölk, te, c-vitamin, knäckebröd med kalkon och ett glas vatten :)

Upptäckte en rolig sak igår, H&M har rea! Har redan fyndat lite, hittade ett par jeans, en bikiniöverdel och 3-pack trosor.


Älskar H&M! <3

Vitamin well antioxidant

Datum: 2011-04-06 Klockan: 18:00:18
Är väldigt skeptiskt till den här drycken. Tror inte alls att den är speciellt nyttig, men jag måste ju prova den. Smaken var väldigt god, så istället för att ta en läsk är den nog ganska bra :)

Blåmärke.

Datum: 2011-04-05 Klockan: 18:00:15
Sådärja!
Nu har man nästan gjort dagens alla måsten - jobba, tvätta, diska och motionera. Nu är det bara middagen kvar. Vet ej vad jag ska hitta på men något med lax, räkor och pasta blir det.


Notera mitt fina blåmärke på armen ;)

En kopp te på en tisdagmorgon

Datum: 2011-04-05 Klockan: 06:02:00
Sitter och äter frukost efter morgonens powerwalk, och oj vad det var jobbigt att kliva upp. Ville inte alls gå ut och gå. Men jag har som sagt bestämt mig! Jag ska vara snygg i sommar och bikinin som jag ska köpa ska sitta perfekt! Jag hämtade ut våra nya påslakan igår som jag har beställt från H&M, var tvungen att tvätta dem innan användning, luktade inte så gott. Så ikväll ska jag byta lakan :) de var riktigt fina!


Denna snygga bikini ska bli min i sommar!

Hett med rött hår ♥

Datum: 2011-04-04 Klockan: 19:58:51
Helgen har varit helt okej.
I fredags var vi och bowlade i Jakobsberg, riktigt trevligt. Det var jag, Ville, David, Jeppe, Sebbe och två kompisar till Sebbe och Jeppe. På nått konstigt vis lyckades jag vinna över både Ville och David, jag brukar komma i botten när jag bowlar. Så det var ju kul :) I lördags var vi i Bålsta, pappa skulle hjälpa Ville att byta bromsar på bilen. Och mamma bjöd på våfflor med sylt och grädde ♥ Hade även tänkt att gå på promenad med mamma men jag mådde inte så bra i lördags och jag mår fortfarande inte bra :/ Sen på kvällen åkte Ville tillbaka till Kungsängen för att spela poker hos grannarna. Jag stannade kvar i Bålsta en stund och var väl hemma till ett. Rickard och Amanda kom förbi en sväng hos mamma och pappa, det var trevligt, längesen man träffade dem :)

Det blev ingen morgonpromenad i morse, var alldeles för trött. Jag klev upp kl 6 istället för halv 5. Inte okej, men jag mår som sagt inte så bra. Är jätte trött och har ont i huvudet och hela kroppen. Känns likadant som det gjorde innan jag fick halsfluss och körtelfeber :( Så är lite orolig om jag ska få den skiten igen! Men jag lyckades komma ut på en sväng efter jobbet, så lite motion har jag fått. Plus att jag har stått upp hela dagen. Jag har även varit lite ekonomisk också, färgade håret hemma idag istället för att gå till frisören. Om jag blir nöjd med resultaten har jag sparat in ca 700 kr på det! Och än så länge ser det bra ut, får se om det ser lika bra ut när det är torrt. Håll tummarna!






RSS 2.0