Fräscht!

Datum: 2011-03-29 Klockan: 19:13:09
Fruktsallad och vaniljyoghurt efter dusch och powerwalk! Behöver lite sommarfräscht med det här tråkiga vädret.

Blåbär och jordgubbar


Lagt till lite honungsmelon :) härligt gott!


Vaniljyoghurt


Fruktsallad med vaniljyoghurt på sidan :)

Smoothie time

Datum: 2011-03-28 Klockan: 15:32:40

Banan & blåbärssmoothie med soyamjölk. Supergod men ser dock ganska vidrig ut! ;) haha

Måndag tolv:fyrtiofyra

Datum: 2011-03-28 Klockan: 12:44:20
Det där med att motion ska lindra mensvärk är bara skitsnack! Blir nästan bara värre. Gick på en promenad för jag tänkte att det kunde lindra värken lite men det funkade inte alls. Så nu blir det fosterställning i soffan framför tvn.


Såg två jätte fina katter när jag var ute och gick :) två siameskatter.

No water

Datum: 2011-03-28 Klockan: 10:28:53
Vidriga mens!
Blev ingen promenad på morgonen innan frukost idag, hade alldeles för ont i magen. Blev inge jobb för mig idag heller för hade alldeles för ont i magen! Det suger hårt, hatar mensvärk! Ska försöka gå på en promenad senare om magen vill ge mig sig vill säga. Får hoppas på det bästa. Ska försöka äta lite frukost nu, vet ej vad det blir för är egentligen inte hungrig efter allt jag åt igår. Kanske bara blir en frukt och soyamjölk.

Har hur mycket tvätt som helst just nu, tvättkorgen är helt överfull så jag tänkte: perfekt, då kan jag tvätta bort allt under dagen. Men inte då, vattnet är avstängt mellan 08.00-16.00 idag! Blä på denna dag! Hoppas den blir bättre när Ville kommer hem från jobbet ♥

Bildbomb!

Datum: 2011-03-27 Klockan: 16:03:59
Sunday!
Ligger i soffan under duntäcket och slötittar på tv, Ville är hemma hos sin mamma för hans syster fyllde år i veckan. Skulle egentligen följt med men har alldeles för mycket mensvärk, så det blir fosterställning i soffan istället. Har haft en riktig svulldag idag, legat och käkat chips och dipp, naturgodis, druckit massa läsk. Så imorgon och resten av veckan blir det promenader och strikt med maten!




Drack simpsons ölen duff på sportbaren! ;)

Fidelie var här på middag igår och drack lite vin, det var trevligt :) Ville gick hem till Micke efter maten och lät oss tjejer va själva och snacka skit. Men senare drog vi till sportbaren och mötte upp Ville och Micke. Det blev inte så sent, var nog hemma till halv två vilket var skönt. Igår på dagen var det shopping som stod på listan, åkte till IKEA och köpte lampor till köket, en lampa, krukor och en byrå till sovrummet. Vi lyckades hitta allt inne på IKEA på en halvtimme, kom väl in precis efter tio och var ute vid halv elva. Riktigt smidigt :) Dock så köpte vi bara en lampa till köket och så tyckte vi att det var lite tomt så då skickade jag in mamma och pappa på IKEA så de köpte en till åt oss. Byrån tog lååång tid att skruva ihop, det var 28 olika moment. Fick även lite frustationer och ville bara lämna tillbaka den men tillslut så fick jag ordning på den ;)


Nya kökslampan


Lampan, blommorna och krukorna från IKEA i sovrumsfönstret


Min nya byrå :)


Sovrummet med nya färgen på väggen och min nya byrå

. . .

Datum: 2011-03-24 Klockan: 17:50:38
Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey ?
I have

Strawberries

Datum: 2011-03-23 Klockan: 18:14:28
Puh!
Det är typ storm ute, mössan höll på att blåsa av när jag var ute på min powerwalk! Men det var skönt fast det blåste rejält. Ligger i soffan nu och har precis duschat, ska väl äta snart. Ville vill ha pizza så det blir en västkustsallad för min del med räkor, musslor, avokado och vitlökssås. Mums! ;) Ihelgen ska vi som sagt måla om i sovrummet så på fredag och lördag blir det fullt upp med målning, shopping till rummet och stryka gardiner. Fidelie kommer även förbi på lördag och äter lite middag och umgås lite, ska bli riktigt trevligt! :)


En härlig jordgubbsmoothie innan powerwalken i stormen!

nitton:tjugotvå

Datum: 2011-03-22 Klockan: 19:22:27
Jag lyckades kliva upp vid 5 i morse för att gå på en powerwalk innan jobbet! Det var faktiskt väldigt skönt och uppfriskande efteråt men när klockan ringde 04.40 kändes det inte så lockade att kliva upp. Men jag kom upp och fick även sällskap av Ville på promenaden. Var inte så jobbigt trött under dagen heller, var bara lite slut i benen efter jobbet efter att ha stått en hel dag. Men när jag kom hem från jobbet gjorde jag en smoothie och sen gick jag på en till powerwalk :) Får hoppas att jag lyckas kliva upp imogon också!

Sitter i soffan nu efter att precis ha ätit middag, vi provade något nytt idag - vegetarisk pizzasoppa! Jättegod, enkel och nyttig. Perfekt :) Får se om jag lyckas hålla mig vaken och titta på Desperate Housewives ikväll, är tveksam på om jag orkar se hela avsnittet.

Powerwalk

Datum: 2011-03-21 Klockan: 17:50:42
Har precis klivit ut från duschen efter min powerwalk. Ska snart äta lite middag och efter det blir det väl lite soffhäng framför tvn. Imorgon är det tänkt att jag ska kliva upp vid 5 och gå ut på en powerwalk innan jobbet, får se hur det blir med det med tanke på hur trött jag är på morgonen. Ska försöka hinna med två promenader om dagen från och med nu. Ska även provträna på sats är det tänkt, fick tre träningar av mamma. Ska bli kul att få träna lite på riktigt.

Och blä på att att saker och ting ska krocka med varann, riktigt tråkigt men vad ska man göra åt saken ?

En vanlig skit torsdag som egentligen är en fredag

Datum: 2011-03-18 Klockan: 16:56:41
Fredag och det känns verkligen inte som det, känns som en vanlig skittorsdag!
Har tryckt i mig lite godis och just nu sitter jag i soffan och dricker en öl medans Ville lagar tacolasagne. Veckan har gått jätte fort :) men längtar tills nästa helg när vi ska fixa sovrummet. Måla om, byta gardiner och åka till IKEA och köpa lampor, både till sovrummet och köket.


'Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand

Datum: 2011-03-14 Klockan: 18:23:09
Nu jäklar! Ska ta tag i det här nu, är inte långt ifrån målvikten nu! Var på coop nyss och köpte en bok - Stora boken om smoothies och juicer. Köpte även massa frysta bär och filmjölk, har fullt med avocado och äpplen också. Perfekt till frukost och mellanmål så man slipper alla hemska kolhydrater :) Har inte varit mer taggad, ska börja ta dagliga promenader nu också med mina nya älskade Reebok Easytone!



Nananananananaa

Datum: 2011-03-11 Klockan: 19:19:20


Väntar på att Linda ska komma!

Some, say that he changed me

Datum: 2011-03-11 Klockan: 17:42:39

Nicke Borg - Leaving home

Fredagsmys!

Datum: 2011-03-11 Klockan: 16:29:17
Tänkte att jag skulle damma av bloggen lite, har ju vait lite ont om uppdatering p.g.a. brist på ork.

Har precis satt mig i soffan med en öl efter att ha jobbat hela dagen, slängt soppor, fixat tvätt och dammsugit. Ska väl hoppa in i duschen snart, fixa lite mer tvätt och laga mat för Linda kommer väl runt 8 :) Ville har rymt till England men kommer hem imorgon kväll Är lite tomt här utan honom! Igår sov jag hos mamma och pappa för jag orkade inte ta tåget hem, och imorgon ska jag åter igen till Bålsta. Tänkte äta lite kinamat med mamma, pappa, Maud, Micke och Martin. Och sen på kvällen ska jag hem och pussa på baby!
RSS 2.0