Gratulationer!

Datum: 2010-10-28 Klockan: 13:11:00
Grattis till Fidelie som fyller 19 år idag! :)

The latest news from my life

Datum: 2010-10-23 Klockan: 13:16:40
Late update!
Förra helgen var det bowling i Jakobsberg igen, det var kul. Gick bättre för mig den här gången jämfört mot förra. Kom inte sist utan fick en mittenplacering :) Lördagen spenderades med Amanda och en dunk vin :) Vi lagade mat, drack vin och snackade massa skit! Det var trevligt. I veckan har det varit jobb som vanligt och veckorna går jätte fort! Igår var det middag för Amanda och Jossan hos deras pappa. Var väl helt okej men hoppas att det blir bättre ikväll vilket jag tror att det kommer bli :) Kurt kommer ner från Ockelbo ikväll för att fira Amanda, ska bli trevligt och träffa honom. Och imorgon åker jag till Kungsängen :)

Happy Birthday!

Datum: 2010-10-23 Klockan: 13:10:33
Grattis till Amanda som fyller vuxen idag. Äntligen har hon blivit 18år så hon kan få vara med och leka på helgerna ;)


Gud va snygg du är Amanda! ;)

En kväll med Amanda, vin och skvaller

Datum: 2010-10-14 Klockan: 06:09:21
Ojoj va trött jag är!
Igår fyllde pappa år så jag lagade middag - baconlindad kycklingfilé med ostfyllning och ris. Amanda och Rickard var också här, så det blev några öl igår. Idag har jag jätte ont i ryggen, eller ja i hela kroppen egentligen. Men det blir säkert bra! Imorrn blir det bowling i Jakobsberg med några från jobbet, det ska bli kul. Och på lördag ska jag dricka vin med bästa Amanda, ska egentligen ha gjort det i morgon men var tvungen att skjuta upp det en dag.. Men på lördag SKA jag vara med henne, jag har bestämt att vi ska laga mat, dricka vin och snacka massa skit :) Men nu ska jag ta tag i mig själv så jag kan gå till jobbet, ligger under täcket i soffan och har precis ätit frukost. Varmt och skönt :)

I don’t wanna dream about, all the things that never were

Datum: 2010-10-11 Klockan: 20:21:42
God kväll :)
Helgen har gått riktigt fort och den har vart kanon :)
Har träffat Amanda, hon tycker tydligen att jag inte har tid för henne längre så nu har hon bokat mig på fredag! Men hon har tydligen planer för fredagen som jag råkade berätta för Cili på jobbet och hon tyckte att Amanda hade en bra plan! Ska fundera lite på den.. Resten av helgen har varit jättebra!
Och snart är det dags för Amanda att fylla vuxen :) Då ska jag äntligen få använda min nya klänning och mina nya skor som jag älskar!


Bjuder på den här fula bilden ;)

Host, host

Datum: 2010-10-04 Klockan: 06:05:31
Blä på min äckliga hosta!
Ny arbetsvecka, helgen har varit bra. Drack vin med bästa Amanda i fredags :)
Och i veckan ska jag klippa av mitt slitna hår, kanske blir kort. Vet inte än, har inte riktigt bestämt mig. Plus att jag måste köpa present till Amanda och pappa.


Vi är bra snygga ibland! ;)
RSS 2.0