#@!#@!#@!#@!#@!

Datum: 2010-09-30 Klockan: 19:30:20
Fy fan vad irriterad jag är!!!!

Clothes :)

Datum: 2010-09-27 Klockan: 21:28:38
Så nu har jag äntligen hittat en klänning till Amandas födelsedag!
Enkel, billig och snygg!



Och strumpbyxor har jag redan köpt i fredags.



Nu fattas bara accessoarer men det är lätt att fixa :)

Ocklahoma

Datum: 2010-09-27 Klockan: 17:17:52
Ojojoj vilken helg!
I fredags var jag till Kista och shoppade lite och sen var jag upp till Rickard och Amanda en sväng. I lördags åkte jag, Rickard, Amanda och pappa på dagskryssning till Eckerö. Vi hade planerat att handla på taxfree. Men när vi står i baren träffar vi på Kurtan och några andra från Ockelbo, så det var najs! Och det slutade med att jag satte mig på bussen till Gävle och följde med Kurtan upp till Ockelbo. Så Kurtan och Evelina skjutsade hem mig till Bålsta igår :P Bara sådär cirka 40 mil fram och tillbaka! Men helgen har vart kanon. Och det roligaste är att jag fick med mig Rickards och Amandas enda hemnyckel till Ockelbo så de var hemlösa i lördags! ;)

Inspiration

Datum: 2010-09-23 Klockan: 19:53:45

Make Up

Datum: 2010-09-23 Klockan: 19:48:55
Jag kom på att jag bara har fyra ögonskuggor, vit, brun, svart och grå. Hur roligt som helst - eller inte. Men idag hittade jag ett toppen erbjudande som jag slog till på. Det kan ju vara lite kul att ha lite olika ögonskuggor om man ska vara lite extra tillfixad.

88 olika färger


Pashion Cosmetics Make Up Paletter 169:-

Happy Girl :)

Datum: 2010-09-22 Klockan: 17:10:32
Olalala!
Fick mitt lönespec idag och jag kan ju säga att det lönar sig att jobba över! Höll på att ramla baklänges när jag såg den ;) Nu kanske man kan köpa sig en ny höstjacka så jag får lite variation från mina skinnjackor. Idag är det premiär av "Välkommen åter" och det måste ses. Verkar kanonkul! :D

Smidig jag var idag då, tio minuter innan jag skulle sluta skär jag mig på stansplattan och det svider något fruktansvärt. Jag visste att stansplattorna är vassa men inte så vassa :P Men nu har jag iaf lärt mig något nytt!


weheartit

Träsmak i rumpan.

Datum: 2010-09-21 Klockan: 17:50:02
Usch vad ont i magen jag har!
Har haft så här till och från sen i onsdags, speciellt efter när jag har ätit. Behöver bara ta några tuggor så får jag magknip.. Igår var det nog värst, hade ont från morgon till kväll! Just nu ligger jag och slö tittar på Bones som går på trean, ska väl snart gå ut med Disa på promenad. Kan faktiskt bli skönt att gå lite med tanke på att jag har suttit hela dagen på jobbet förutom när jag gick hem från jobbet. Längtar till fredag gör jag också, vill ha min lön så jag kan åka till Kista och shoppa lite!

Rihanna - only girl (in the world)

Datum: 2010-09-19 Klockan: 19:38:35

Grym låt :)

Vote, vote, vote

Datum: 2010-09-19 Klockan: 12:42:59
Så nu har jag röstat!
Och nu är det dags för idolmaraton i sängen, idag orkar jag inte göra något. Jag har gjort det jag behöver - gått på långpromenad med Disa, bytt lakan och har varit och röstat!

Bowling i Jakobsberg.

Datum: 2010-09-18 Klockan: 11:51:33
Trevlig kväll igår :)
Jag, cili, sebbe, david och ville åkte till Jakobsberg och bowlade. Jag förlorade ganska stort har jag för mig men det var lika kul ändå. Spelar ingen roll om man vinner eller förlorar så länge man har roligt och det hade jag :) Men det var faktiskt bara tredje eller fjärde gången jag bowlade i hela mitt liv så jag har rätt att vara värdelös! och dem två sista gångerna fick jag faktiskt två strike på rad och jag hade inte fått nån innan så jag vet inte riktigt vad som hände då ;)

Idag vet jag inte vad som händer, har vart ute med Disa på promenad medans mamma och pappa vänder upp och ner på lägenheten. Mamma fick nämligen för sig att köra en storstädning och än så länge har jag lyckats komma undan :P hahah.

Friday :)

Datum: 2010-09-17 Klockan: 18:34:14
Drar och bowlar i jakobsberg ikväll!


Shoe obsession

Datum: 2010-09-16 Klockan: 20:35:07
H&M har gjort det igen!
De börjar bli riktigt gryma på skor :)



I LOVE SHOES!

Vinter och kyla ♥

Datum: 2010-09-16 Klockan: 20:19:51
Jag längtar verkligen tills det blir kallt ute, när man får börja använda fodrade skor, vantar, mössa och halsduk. Det är härligt när det brörjar bli kallt ute.  När det svider lite i halsen när man andas för det är så kallt och när man ser första snön komma :) Och det bästa är nog ändå första advent när man får tända adventsljusstaken och äta pepparkakor!

Men ändå vill jag ha sommar så jag kan få använda mina älskade skor!


16 cm kärlek  ♥ nelly.com

Bläää...

Datum: 2010-09-13 Klockan: 16:34:15
Hängde en trevlig överraskning på ytterdörren när jag kom hem från jobbet idag. Paketet från Nelly.com hade kommit och jag blev överlycklig. Men man får tydligen inte vara för glad, eftersom som den efterlängtade pälsmössan inte satt bra alls så den blir att skicka tillbaka :( Men sjalen var perfekt, underbart material och grym färg. Men jag hade verkligen hoppats på mössan! Men då har jag 400kr att handla för på Nelly.com om jag skickar tillbaka mössan.

Sunday morning

Datum: 2010-09-12 Klockan: 09:50:58
Söndag idag.
Igår var jag med Rickard och Amanda, drack lite öl och Amanda lagade mat. Sen gick vi hem till mig och drack lite mer öl och lyssnade på musik. Gav Amanda två par skor som är försmå för mig, så hon blev glad. Och snart ska jag gå ut med Disa på långpromenad och sen kanske det blir IDOL-maraton! :) Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag på middag hemma hos mormor.

Mjölka en ko?

Datum: 2010-09-11 Klockan: 10:00:59
Kickoffen igår var klockren. Hade riktigt kul, längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår! Vi kastade yxa, laserskytte, asfaltscurling, mjölkade kor och det allra bästa - vi körde felstyrd gokart :) Och satan vad fort det gick, man hann inte ens reagera innan man hade kört av banan. Man var verkligen tvungen att tänka innan man svängde. Körde av två gånger och båda gångerna var i samma kurva. Välte fyra däck på en avkörning :) Runt fyra-fem var det dags för grillbuffé med typiskt mat från södern i USA. Revbensspjällen var kanongoda! När vi klara så åkte typ hälften hem och den andra hälften åkte hem till Ville i kungsängen på efterfest. Tror att jag ramla in genom dörren vid fyra i morse. Hade inte trott att det skulle bli så sent.
Men jag hade en toppendag och kväll! :)

nitton:tjugo

Datum: 2010-09-09 Klockan: 19:20:34
Idag kan man säga att det var veckans sista arbetsdag eftersom i morgon ska hela jobbet åka till Wik Event i Upplands Väspy på kick-off. Först skulle det vara möten om jobbet och efter det ska vi ha femkamp och grillbuffé på eftermiddagen/kvällen. Ska bli riktigt trevligt :) Den här veckan har jag bara jobbat över en dag och det känns faktiskt lite lyxigt att få komma hem vid fyra istället för åtta. Snart ska jag kika på halv åtta hos mig och efter det blir det IDOL :)

I want you

Datum: 2010-09-09 Klockan: 19:12:05


iPhone 4

Awesome

Datum: 2010-09-09 Klockan: 18:32:21
Ny bloggadress!

Mina shoppingplaner inför hösten var att hitta en snygg pälsväst (fusk såklart!) som jag kunde ha över skinnjackan när det blir kallare. Men när jag hittade den här mössan på Nelly så blev det ändrade planer. Klickade hem den här mössan för en stund sen och den kommer bli perfekt i vinter.
Jag kommer i alla fall inte frysa om öronen i vinter!



Bear cap - Svea 399:-

Beställde även en sjal till hösten, en röd med vita dödskallar. Eftersom jag ofta bär mörka kläder får jag piffa upp mina outfits med accessoarer.



Milano Scarf 69:-
RSS 2.0